b64d1969 2ae5 432c 88a2 2f8e1e587bb1

REGELS I.V.M. DE CORONA CRISIS

 

U kunt ons altijd bellen voor meer informatie of meldingen op telefoonnummer: 03/344.80.09

Om aan alle gestelde regels te voldoen en om de veiligheid van u en ons maximaal te kunnen waarborgen zijn er aangepaste regels per 18 mei 2020 die wij toepassen. Wij vragen u voor een bezoek aan ons salon onderstaande regels zorgvuldig door te nemen.

1 – 🤒Heeft u klachten aan uw luchtwegen, een verkoudheid, hoest, koorts (een lichaamstemperatuur van 38 graden of hoger) of kortademigheid, dan gaat u naar huis en maakt u pas een nieuwe afspraak indien de klachten volledig zijn verdwenen. Als u klachten vertoont zullen wij de behandeling niet uitvoeren of stopzetten.

2 – 👱‍♀️ U dient alleen naar uw afspraak te komen!

3 – 🕰️ Wij vragen u om op het afgesproken tijdstip aan te komen zodat mensen elkaar niet hoeven te kruisen. Er kan niet in de winkel gewacht worden aangezien hier een minimaal aantal mensen gewenst is. U kunt in uw auto wachten of voor de deur tot dat wij u een seintje geven of komen halen.

4 – 🤲💦 Bij binnenkomst staat er in de hal een desinfecterende handgel. Wij vragen u om deze te gebruiken voordat u het salon betreed!

5 – 😷 Het dragen van een mondkapje in de winkel is verplicht. Indien u geen mondkapje zelf heeft meegenomen dient er bij ons in de winkel 1 gekocht worden voor € 1,00.

6 – 👜🧥📱Om hygiënische redenen vragen wij u om na het ontsmetten van uw handen uw GSM (en andere zaken) niet meer aan te raken en te gebruiken tijdens de behandeling. Na de behandeling bij het afrekenen en het maken van een (vervolg)afspraak kunt u uw gsm, agenda, portefeuille,… weer gebruiken.

7 – 🤲💦Er kan geen gebruik worden gemaakt van ons toilet (enkel in zeer dringende gevallen). Was voordat u naar ons vertrekt goed uw handen en ga zonodig nog naar het toilet. Na elk toilet bezoek wordt het toilet ontsmet.

8 – Wij mogen u niets te drinken meer aanbieden.

BEPERKT AANTAL KLEUREN GELNAGELS & NAILART

Voor gelnagels heeft u voorlopig minder kleuren om uit te kiezen. Wij tonen achter het tussenscherm een selectie van de laatste nieuwe seizoenstinten en de basiskleuren. Hieruit kunt u een keuze maken.

Extra nailart en/of airbrush is voorlopig niet (of zeer beperkt) mogelijk. Wij hebben tussen de behandelingen voldoende tijd nodig om alle gebruikte materialen, de werkplek en alle deurklinken te ontsmette