AANGEPASTE REGELS I.V.M. DE CORONA CRISIS

Om aan alle gestelde regels te voldoen en om de veiligheid van u en ons maximaal te kunnen waarborgen zijn er aangepaste regels per 18 mei 2020 die wij toepassen. Wij vragen u voor een bezoek aan ons salon onderstaande regels zorgvuldig door te nemen.

1 – 🤒 Heeft u symptomen zoals een loopneus, hoesten, niezen, koorts of kortademigheid dan vragen wij u om tijdig uw afspraak (liefst 24 uur op voorhand) te annuleren. Als u klachten vertoont zullen wij de behandeling niet uitvoeren of stopzetten.

2 – 👱‍♀️ U dient alleen naar uw afspraak te komen!

3 – 🕰️ Wij vragen u om op het afgesproken tijdstip aan te komen zodat mensen elkaar niet hoeven te kruisen. Er kan niet in de winkel gewacht worden aangezien hier een minimaal aantal mensen gewenst is. U kunt in uw auto wachten of voor de deur tot dat wij u een seintje geven of komen halen.

4 – 🤲💦 Bij binnenkomst staat er in de hal een desinfecterende handgel. Wij vragen u om deze te gebruiken voordat u het salon betreed!

5 – 😷 Het dragen van een mondkapje in de winkel is verplicht. Indien u geen mondkapje zelf heeft meegenomen dient er bij ons in de winkel 1 gekocht worden voor € 1,00.

6 – 👜🧥📱Om hygiënische redenen vragen wij u om na het ontsmetten van uw handen uw GSM (en andere zaken) niet meer aan te raken en te gebruiken tijdens de behandeling. Na de behandeling bij het afrekenen en het maken van een (vervolg)afspraak kunt u uw gsm, agenda, portefeuille,… weer gebruiken.

7 – 🤲💦Er kan geen gebruik worden gemaakt van ons toilet (enkel in zeer dringende gevallen). Was voordat u naar ons vertrekt goed uw handen en ga zonodig nog naar het toilet.

8 – Helaas mogen wij u voorlopig niets te drinken meer aanbieden.

BEPERKT AANTAL KLEUREN GELNAGELS & NAILART

Voor gelnagels heeft u voorlopig minder kleuren om uit te kiezen. Wij tonen achter het tussenscherm een selectie van de laatste nieuwe seizoenstinten en de basiskleuren. Hieruit kunt u een keuze maken.

Extra nailart en/of airbrush is voorlopig niet (of zeer beperkt) mogelijk. Wij hebben tussen de behandelingen voldoende tijd nodig om alle gebruikte materialen, de werkplek en alle deurklinken te ontsmette