SPRAY TAN

spainthecitySpray Tanning is de toekomst voor een verantwoorde gezonde bruine teint! Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd (zon)nebank gebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi bruine teint bestaan. Spray Tanning bied hiervoor de toekomst. Spraytanning is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen.

Waarom Spraytanning:
*direct resultaat en een natuurlijk bruine teint
*het is snel en verantwoord
*het verzorgt en voedt de huid, de lotions bevatten Aloe Vera, Vitamine E & A
*geweldig voor feesten, evenementen, vakanties etc.
*je voelt je een stuk beter met een mooie kleur
*de kleur wordt afgestemd op het huidtypen

Hoe werkt Spraytanning:

Met een speciaal ontwikkelde HVLP Spray Tanning compressor wordt de spraytanninglotion over de huid vernevelt. Tijdens het vernevelen is de bruine teint direct zichtbaar. Na de behandeling van slechts 10 minuten heeft u direct een egaal bruine huid.

Beauty-Glamour werkt uitsluitend met hoogstaande producten, voor de spray tanning werken wij met producten van Nouvatan en Suntana.

 

 

ADVIES VOOR HET BESTE RESULTAAT

Voor de Sray Tan:
*Scrub de huid vóór de behandeling, het liefst 1 a 2 dagen vooraf met een goede bodyscrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Gebruik geen oliehoudende  producten.
*Scheren (24 uur), harsen (48 uur) voor de behandeling (anders is je huid te gevoelig).
*Gebruik geen douchegel, bodylotion, deodorant of parfum meer tot na de sessie. Lak bij voorkeur je nagels om opname van de vloeistof te voorkomen.

Dag van de Spray Tan:
*Spoel zo kort mogelijk voor de tanning uw lichaam goed schoon met alleen warm water!
*Gebruik op de dag van de spraytanning geen vloeibare make-up of dagcréme, zodat de huidcellen 100% droog en schoon zijn. Oogmake-up mag blijven zitten.
*Draag donkere loszittende kleding na de spraytanning omdat de vloeistof nog wat af kan geven.

Na de Spray Tan:
*De tanninglotion droogt gedurende het aanbrengen, maar het heeft tijd nodig om op de huidcellen te ontwikkelen. Daarom adviseren wij niet te douchen tot 8 uur na de  tanning!
*Vermijd water en transpiratie (dus ook sporten) tot na de eerste douche.
*Om de kleur goed te behouden adviseren wij om tijdens de douche een hydraterende tan safe douchegel of olie te gebruiken, en na het douchen een extra hudraterende tan  safe bodylotion.
*Wij adviseren het gebruik van sauna en baden te vermijden!! Dit versnelt namelijk het afschilferen van de huid.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat is DHA en Erythrulose?
DHA (Dihydroxyacetone) en Erythrulose zijn natuurlijke suikers. De suikers zijn kleurloos en hebben 8 uur nodig om volledig op de huid te kunnen ontwikkelen tot een mooie bruine teint ontstaat. Na het aanbrengen van de tanninglotion zorgt het dha voor een reactie op de hoornlaag (dode huidcellen) met de aminozuren.

Is spraytanning voor iedereen geschikt?
Er zijn geen nadelige effecten.
Als je last hebt vitiligo, is het juist de goed om een spraytan te nemen. Het pigmentverschil na een spraytan behandeling is een heel stuk minder.

Hoe lang blijft de kleur?
Afhankelijk van je huidverzorging en je huidtype blijft de teint ca. 6 tot 7 dagen behouden. Herhaal je de behandeling daarna dan bouwt zich een diepere kleur op. Gebruik je de speciale verzorgingsproducten en tan extenders dan heb je nog langer plezier van je mooie kleur.

Wordt ik oranje, krijg ik vlekken?
Bij het gebruik van de juiste producten wordt je niet oranje en krijg je geen vlekken. Ook zijn er lotions voor verschillende huidtypen. Voor de wite huid wordt een ander percentage en kleur gebruikt dan voor de geteinte huidtypen.

Als je gaat trouwen
Indien je gaat trouwen kun je het beste 2 a 3 dagen voor de bruiloft een spraytan behandeling nemen. Tevens adviseren wij je altijd een proeftanning te ondergaan.

Kan ik na de tanningbehandeling zonnen?
Je kunt met een spraytan gewoon de zon in. Hoe lekker is het wel niet als je al gebruint de zon in gaat? Het biedt geen bescherming tegen de zon / UV stralen dus je dient jezelf wel goed in te smeren met een beschermende spf zonnebrandcreme.

Kan ik na de tanning zwemmen of in de sauna?
Water en transpiratie zijn niet goed na de behandeling. De tanninglotion werkt op de hoornlaag van je huid (dode huidcellen) zullen door water of transpiratie sneller loslaten waardoor je de bruine kleur sneller kwijt zult raken.

Vragen die je hebt maar niet benoemd zijn?
Heb je vragen die je niet kan terugvinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.