Project omschrijving

Gelaatverzorging

Online boeken

Gelaatsverzorging

BOek een afspraak

Kom tot rust tijdens een verzorging

Wij bieden diverse gelaatsbehandelingen aan en werken met de kwaliteitsproducten van Circadia en Medik8. Ook hebben wij de meeste thuisverzorgings producten op voorraad zodat u ook thuis u behandelregime op de juiste manier kan verderzetten. Wij kunnen u perfect begeleiden in uw keuze aan de hand van een gedegen huidanalyse.

Waarom wij voor deze merken hebben gekozen.

Circadia

Aangezien Circadia zijn oorsprong vindt in de wetenschap, geloven we in behandelingen met revolutionaire formules die écht resultaat opleveren.

De skincarefilosofie van Circadia is gebaseerd op de circadiaanritmes van het lichaam. Het woord ‘circadiaan’ betekent ‘de hele dag rond’ en verwijst naar een 24-uurs cyclus van ritmische veranderingen in onze fysiologie en in ons gedrag. Wanneer deze ritmes onderbroken of verward worden, kan dat negatieve gevolgen hebben voor onze gezondheid, ons uiterlijk en ons welbevinden.

Deze filosofie maakt van Circadia een unieke huidverzorgingslijn, omwille van:

  • Moderne ingrediëntsamenstellingen
  • Unieke behandelprogramma’s
  • Combinatiemogelijkheden
  • Chronobiologie in huidverzorging

Medik8

Medik8 heeft ruim 40 jaar ervaring in onderzoek naar huidverbetering en productformulering. Ze dagen zichzelf steeds opnieuw uit om uitstekende producten te vervaardigen en zijn toegewijd aan het doorbreken van grenzen. Medik8 is een award-winnend huidverbeteringsmerk, uitsluitend verkocht door huidspecialisten. Ze zijn 100% Professional Only. Medik8 is geboren uit een passie om te streven naar betere huidgezondheid. Eenieder moet zich zelfverzekerd en mooi kunnen voelen. Dat is waarom ze krachtige huidverbetering creëren die zichtbare resultaten levert. In hun Britse laboratorium gaan innovatie en onderzoek hand in hand. We verleggen voortdurend de grenzen van wat mogelijk is zodat ze spannende, nooit eerder ontwikkelde huidverbeteringstechnologieën kunnen ontwikkelen. Het is hun missie dat niemand een keuze hoeft te maken tussen mooie huidverzorging en echte resultaten.

Welke behandelingen bieden wij aan?

Firming Peptide Facial – € 89,00 +/- 75 minuten

Doel: Anti Aging

De Firming Peptide Facial is speciaal ontworpen om veroudering tegen te gaan. Deze behandeling maakt gebruik van de nieuwste technologie in anti-aging peptidemaskers en krachtige antioxidanten, waardoor uw huid gelift, steviger en jonger aanvoelt door een verhoogde microcirculatie en ontgifting.

Deze behandeling bestaat uit:

Oil cleanse / Cream cleanse / Raspberry enzyme peeling / Age defying facial massage / Firming peptide masker / Vitamine C ampoule / Verzorging / SPF

Firming Peptide Deluxe Facial – € 110,00 +/- 90 minuten

Doel: Anti Aging

Deze behandeling is gelijk aan de Firming Peptide Facial maar met een uitgebreidere massage, een serum-ampoule, oogverzorging en lipverzorging.

Inhoud behandeling:

Oil cleanse / Cream cleanse / Raspberry enzyme peeling / Age defying facial massage / Firming peptide masker / Vitamine C ampoule / Peptide serum / Eye serum / Eye cream / Verzorging / SPF / Lip verzorging

Caviar Lime & Passionfruit Facial – € 55,00 +/- 45 minuten

Doel: Anti Aging / Hydratatie / Pigment

Deze unieke enzymbehandeling is geweldig voor alle huidtypes, heeft een geavanceerde exfoliërende werking die gebruik maakt van Lime Pearl Caviar om de huid zachtjes te verjongen. Deze complexe formule zorgt voor een zachte peeling met een uitbarsting van antioxidanten om alle huidtypes te behandelen.

Inhoud behandeling:

Oil cleanse / Cream cleanse / Caviar & Lime enzyme masker / Hydrating mist serum / Age defying facial massage / Vitamine C serum / Marshmallow masker / Verzorging / SPF 

Triple Berry Brightening Facial € 65,00 +/- 55 minuten

Doel: Anti Aging / Hydratatie / Pigment

Deze behandeling verlicht en verjongt de huid met exotische superfruits uit Australië. Deze  zitten boordevol antioxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen en zijn ontworpen om de droge, uitgedroogde, doffe huid onmiddellijk te verhelderen en te hydrateren.

Inhoud behandeling:

Oil cleanse / Cream cleanse / Raspberry enzyme peeling / Spot Stop / Brightening mist serum / Age defying facial massage / Vitamine C serum / Marshmallow masker / Verzorging / Eye cream / SPF

Mini-Masculine Facial € 45,00 +/- 25 minuten

Doel: Anti Aging / Acne / Pigment

Deze behandeling bestaat uit een diepe reiniging, exfoliatie en een op maat gemaakt antioxidantmasker, afgewerkt met hydratatie en een goede bescherming tegen de zon.

Inhoud behandeling:

Oil cleanse / Exfoliating honey cleanse / Caviar & Lime enzyme masker / Green tea Masker / Vitamine C serum / Verzorging / SPF 

Express Facial € 50,00 +/- 35 minuten

Doel: Anti Aging / Hydratatie

Deze snelle en effectieve behandeling omvat een diepe poriereiniging, exfoliatie, een op maat gemaakt Circadia-masker en wordt gecompleteerd met een vitamine C serum en bescherming tegen de zon.

Inhoud behandeling:

Oil cleanse / Surface radiance cleanse / Australian super-berry antioxidant masker masker / Marshmallow Masker / Vitamine C serum / Verzorging / SPF

Enzyme Treatment € 50,00 +/- 25 minuten

Doel Cacao: Gevoelig / Acne Doel
Doel Raspberry: Anti Aging / Piment

In de huidverzorging fungeren enzymen als een zacht alternatief voor chemische peelings die de huid op een veilige manier een stralende glans geven door dode cellen en vuil op het oppervlak vrij te maken. Elke behandeling is afgestemd op het individu en er wordt een keuze gemaakt uit cacao of raspberry, afhankelijk van uw huidtype en welk doel bereikt moet worden.

Kan elke 2 weken worden herhaald.

Cacao-enzym
Wie voelt er zich niet beter na een beetje chocolade? Dit is een heerlijke behandeling met kalmerende eigenschappen. Het is uitstekend te gebruiken op de gevoelige huid, rosacea en acne, omdat het antimicrobieel is en roodheid kalmeert terwijl het de huid zachtjes scrubt.

Raspberry-enzym
Dit met framboos versterkte enzym heeft een lichte en verfrissende bessengeur. Het biedt meerdere voordelen voor een door de zon beschadigde huid en hyperpigmentatie.

Inhoud behandeling:

Oil cleanse / Surface radiance cleanse / Cocoa of Raspberry enzyme peeling / Spot stop / Verzorging / SPF

Snow Algea & Spirulina Cooling Facial € 65,00 +/- 55 minuten

Doel: Gevoelig / Hydratatie

Deze behandeling is voor de gevoelige en/of droge huid en geeft onmiddellijk een verkoelend en kalmerend effect. De unieke ingrediënten van sneeuwalgen en Spirulina bevatten veel voedingsstoffen. Deze zorgen ervoor dat ontstekingen verminderen en de huid hersteld.

Inhoud behandeling:

Oil cleanse / Cream cleanse / Cocoa enzyme peeling / Calmwise serum/ Purifying facial massage / Vitamine C serum / Snow Algea & Spirulina masker / Verzorging /  SPF

 Clarifying Facial € 60,00 +/- 40 minuten

Doel: Gevoelig / Acne

Deze behandeling is ontworpen om de opeenhoping van talg effectief te verwijderen en om bacterie- en acneletsels te verminderen. Er wordt een ontstekingsremmend groene-theemasker aangebracht dat krachtige helende antioxidanten levert en tegelijkertijd de huid voedt en hydrateert. De huid voelt verkwikt en helder aan.

Inhoud behandeling:

Oil cleanse / Cream cleanse / Cocoa enzyme peeling / Spot Stop / Vitamine C serum / Green tea masker / Verzorging /  SPF

“Samen bouwen naar een mooi resultaat, bespreken wat de mogelijkheden zijn naar herstel en huidverbetering, een plan de campagne uitwerken om tot een verbluffend resultaat te komen is het liefste wat ik doe …”.

SAMMY • HUIDEXPERT

Boek je afspraak online…

Online boeken

Boek je afspraak online…

online boeken