Project omschrijving

Gelaatverzorging

Online boeken

Gelaatsverzorging

BOek een afspraak

Kom tot rust tijdens een verzorging

Wij bieden diverse gelaatsbehandelingen aan en werken met de kwaliteitsproducten van SalonnePro en Medik8. Ook hebben wij de meeste thuisverzorgings producten op voorraad zodat u ook thuis u behandelregime op de juiste manier kan verderzetten. Wij kunnen u perfect begeleiden in uw keuze aan de hand van een gedegen huidanalyse.

Waarom wij voor deze merken hebben gekozen.

SalonnePro

De visie van SalonnePro is het ontwikkelen van producten met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden geformuleerd door verschillende vooraanstaande laboratoria in Nederland.

SalonnePro producten zitten boordevol fruitextracten, heerlijke oliën en pure werkstoffen zoals honing en aloë vera. Perfect op maat gemaakt en afgestemd op de behoefte van de huid. Zelfs de meest gevoelige huid word hier vrolijk van.

Wat bieden de producten van SPA SalonnePro:

  • Organic gecertificeerde ingrediënten
  • Vegan
  • Vrij van minerale oliën
  • Dierproefvrij
  • Parabeenvrij
  • Sulfaatvrij

Medik8

Medik8 heeft ruim 40 jaar ervaring in onderzoek naar huidverbetering en productformulering. Ze dagen zichzelf steeds opnieuw uit om uitstekende producten te vervaardigen en zijn toegewijd aan het doorbreken van grenzen. Medik8 is een award-winnend huidverbeteringsmerk, uitsluitend verkocht door huidspecialisten. Ze zijn 100% Professional Only. Medik8 is geboren uit een passie om te streven naar betere huidgezondheid. Eenieder moet zich zelfverzekerd en mooi kunnen voelen. Dat is waarom ze krachtige huidverbetering creëren die zichtbare resultaten levert. In hun Britse laboratorium gaan innovatie en onderzoek hand in hand. We verleggen voortdurend de grenzen van wat mogelijk is zodat ze spannende, nooit eerder ontwikkelde huidverbeteringstechnologieën kunnen ontwikkelen. Het is hun missie dat niemand een keuze hoeft te maken tussen mooie huidverzorging en echte resultaten.

Welke behandelingen bieden wij aan?

Quick Fix Treatment €25,00 +/- 25 minuten

Heeft u een druk leven en weinig tijd om uw huid te laten verzorgen? Dan is onze Quick Fix Treatment een ideale oplossing!

De Quick FiX Treatment is een behandeling waarop de huid gereinigd en verzorgt wordt, we gaan hier vooral focussen op een diepe reiniging en peeling van de huid waarbij onzuiverheden verwijderd worden en de poriën optimaal gereinigd worden, comodomen (zwarte puntjes) worden verwijderd en aansluitend wordt de huid verzorgt met een dag/nachtcrème. Ook wordt er een huidanalyse gedaan en krijgt u een advies op maat.

Skin Type Facial €59,00 +/- 60 minuten

Onze Skin Type Facial is een gelaatsverzorging op maat waarbij er eerst een huidanalyse plaatsvind, de verzorging wordt volledig aangepast op uw huidtype, we bekijken waar u huidproblemen liggen en welke verbeterpunten we kunnen bereiken. Door middel van een behandelplan kunnen we ons focussen op verschillende aandachtspunten om zo een bepaald doel te bereiken. Bij deze facial wordt de huid optimaal gereinigd, passen we een op u huid afgestemde peeling toe om dode huidcellen te verwijderen, comodomen (zwarte puntjes) worden verwijderd, krijgt u een op u huid afgestemd masker en geniet u van een relaxerende gelaatsmassage. Tot slot word de huid verzorgt met een serum, masker en dag/nachtcrème op maat van uw huidbehoeften

Total Repair Treatment €75,00 +/- 75 minuten

Bij de Total Repair Treatment van Beauty Glamour geniet u een zeer complete gelaatsverzorging en maken we gebruik van hoog geconcentreerde werkstoffen. Na de huidanalyse bekijken we waar de huid zijn aandachtspunten nodig heeft en beginnen we met een diepe reiniging en peeling van de huid, comedonen (zwarte puntjes) worden verwijderd, de wenkbrauwen worden in model gebracht en indien nodig wordt de bovenlip onthaard, u geniet van een extra lange gelaatsmassage, een intensief peel off masker, een hoog geconcentreerd werkstof ampul, serum en een dag / nacht verzorging.

Extra’s

Peel off eye contour masker €15,00

Aangepast aan de gevoelige ogen, biedt dit masker van marine collageen essentiële aminozuren die de barrièrefunctie van de huid versterken. Marine collageen ontgift het gebied dat vloeistoffen afvoert, waardoor het gebied rond de ogen er ‘opgezwollen’ uitziet, terwijl het extract van rijstzemelen en alginaat hydrateren, waardoor het gebied rond de ogen oplicht en strakker wordt. Essentiële rozen olie is een prachtig middel tegen rimpels, terwijl het ook de oogzone hydrateert en kalmeert.

Dit speciale masker is een ‘add-on’ behandeling voor de gezichtsbehandeling.

Peel off lip contour masker €15,00

Dit masker met marine collageen zal de lippen en fijne lijntjes rond de mond steviger, voller en gladder maken, het zal de bloedsomloop verbeteren terwijl het hydrateert en genezing bevordert.

 

“Samen bouwen naar een mooi resultaat, bespreken wat de mogelijkheden zijn naar herstel en huidverbetering, een plan de campagne uitwerken om tot een verbluffend resultaat te komen is het liefste wat ik doe …”.

SAMMY • HUIDEXPERT

Boek je afspraak online…

Online boeken

Boek je afspraak online…

online boeken