Harsen / Waxen

Online boeken

Harsen / Waxen

BOek een afspraak

Wat is waxen / Harsen?

Harsen of waxen is het weghalen van ongewenst haar door er warme of koude was op te strijken met een spatel of een roller, het te laten stollen en vervolgens er af te trekken.

Het voordeel van harsen ten opzichte van andere methoden is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Voordelen van waxen

 • Lichaamshaar blijft lang(er) weg

  Hoe vaker u deze behandeling herhaald, hoe langer het haar wegblijft.

 • Lichaamshaar komt dunner terug

  Na het waxen komen de haartjes een stuk dunner en fijner terug. Dat is een stuk aangenamer! U heeft hierdoor geen last meer van vervelende stoppeltjes.

 • Waxen geeft je een zachte huid

  Tijdens het waxen trekt u de dode huidcellen mee en verdwijnt het haar met haarzakje en al. Uw huid voelt hierdoor zachter dan ooit tevoren

 • Rode bultjes zijn verleden tijd

  Na het scheren krijgt vooral de bikinilijn hiermee te maken. Na het waxen is de huid hoogstens rood en iets geïrriteerd, wat vrij snel verdwijnt.

 • Haargroei wordt minder

  Het is gebleken dat haargroei op lange termijn vermindert als u blijft waxen en niet scheert. Wanneer u tussendoor wel scheert bent u namelijk terug bij af. Het haar krijgt de stompe punt terug en wordt dikker waardoor het proces opnieuw begint.

 • Waxen is niet chemisch

  Beauty Glamour werkt uitsluitend met de hoogwaardige wax van Perron Rigot. Deze bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en zijn wereldwijd als beste getest.

 • U heeft geen droge en jeukende huid meer

  Bij het scheren moet u eigenlijk altijd een scheergel gebruiken, waarna uw huid alsnog droog aan kan voelen. Met waxen heeft u hier helemaal geen last van!

 • Waxen is hygiënisch

  Bij het scheren verwijderd u niet alleen de haartjes maar ook de dode huidcellen, deze blijven in je scheermesjes zitten en zijn een bron van bacteriën