Project omschrijving

Heat Therapy

BOOK THIS TREATMENT

Gelaatsverzorgingen

BOek een afspraak

Kom tot rust tijdens een verzorging

Wij bieden diverse gelaatsbehandelingen aan en werken met de kwaliteitsproducten van SalonnePro. Ook hebben wij de meeste producten van SalonnePro om thuis te gebruiken op voorraad!

Welke behandelingen bieden wij aan?

Quick Fix Treatment €25,00 +/- 25 minuten

Heeft u een druk leven en weinig tijd om uw huid te laten verzorgen? Dan is onze Quick Fix Treatment een ideale oplossing!

De Quick FiX Treatment is een behandeling waarop de huid gereinigd en verzorgt wordt, we gaan hier vooral focussen op een diepe reiniging en peeling van de huid waarbij onzuiverheden verwijderd worden en de poriën optimaal gereinigd worden, comodomen (zwarte puntjes) worden verwijderd en aansluitend wordt de huid verzorgt met een dag/nachtcrème. Ook wordt er een huidanalyse gedaan en krijgt u een advies op maat.

Skin Type Facial €59,00 +/- 60 minuten

Onze Skin Type Facial is een gelaatsverzorging op maat waarbij er eerst een huidanalyse plaatsvind, de verzorging wordt volledig aangepast op uw huidtype, we bekijken waar u huidproblemen liggen en welke verbeterpunten we kunnen bereiken. Door middel van een behandelplan kunnen we ons focussen op verschillende aandachtspunten om zo een bepaald doel te bereiken. Bij deze facial wordt de huid optimaal gereinigd, passen we een op u huid afgestemde peeling toe om dode huidcellen te verwijderen, comodomen (zwarte puntjes) worden verwijderd, krijgt u een op u huid afgestemd masker en geniet u van een relaxerende gelaatsmassage. Tot slot word de huid verzorgt met een serum, masker en dag/nachtcrème op maat van uw huidbehoeften

Total Repair Treatment €75,00 +/- 75 minuten

Bij de Total Repair Treatment van Beauty Glamour geniet u een zeer complete gelaatsverzorging en maken we gebruik van hoog geconcentreerde werkstoffen. Na de huidanalyse bekijken we waar de huid zijn aandachtspunten nodig heeft en beginnen we met een diepe reiniging en peeling van de huid, comedonen (zwarte puntjes) worden verwijderd, de wenkbrauwen worden in model gebracht en indien nodig wordt de bovenlip onthaard, u geniet van een extra lange gelaatsmassage, een intensief peel off masker, een hoog geconcentreerd werkstof ampul, serum en een dag / nacht verzorging.

Extra’s

Peel off eye contour masker €15,00

Aangepast aan de gevoelige ogen, biedt dit masker van marine collageen essentiële aminozuren die de barrièrefunctie van de huid versterken. Marine collageen ontgift het gebied dat vloeistoffen afvoert, waardoor het gebied rond de ogen er ‘opgezwollen’ uitziet, terwijl het extract van rijstzemelen en alginaat hydrateren, waardoor het gebied rond de ogen oplicht en strakker wordt. Essentiële rozen olie is een prachtig middel tegen rimpels, terwijl het ook de oogzone hydrateert en kalmeert.

Dit speciale masker is een ‘add-on’ behandeling voor de gezichtsbehandeling.

Peel off lip contour masker €15,00

Dit masker met marine collageen zal de lippen en fijne lijntjes rond de mond steviger, voller en gladder maken, het zal de bloedsomloop verbeteren terwijl het hydrateert en genezing bevordert.

“Samen bouwen naar een mooi resultaat, bespreken wat de mogelijkheden zijn naar herstel en huidverbetering, een plan de campagne uitwerken om tot een verbluffend resultaat te komen is het liefste wat ik doe …”.

SAMMY • HUIDEXPERT
0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

BOOK NOW