Massages

Online boeken

Massages

BOek een afspraak

Heerlijk ontspannen

Heerlijk ontspannen en genieten van een massage. Sommige mensen hebben er gewoonweg niet voldoende tijd voor, maar een massage kan wel een groot aantal voordelen hebben voor de verbetering van je gezondheid. Een goede gezondheid en gezond blijven door middel van geregelde massages is absoluut niet uit de lucht gegrepen. Massages bevorderen uw weerstand, nemen stress en spanningen weg en ze hebben een bloeddrukverlagende werking. Bovendien ontspant u helemaal, waardoor uw humeur ook zal verbeteren. Een massage van tijd tot tijd kan uw lichaam en geest zeker positief beïnvloeden.

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Welke massages bieden wij aan?

Rugmassage € 35,00 +/- 20 minuten

Bij de rugmassage word de focus gelegd op uw rug, stramme spieren worden extra in de watten gelegd waardoor de pijn verlicht.

Deze behandeling is ideaal als opkikker voor mensen die bv. door middel van hun beroep hun rug vaak belasten

Lichaamsmassage € 60,00 +/- 50 minuten

Bij de lichaamsmassage word de focus voornamelijk gelegd op achterkant van uw lichaam, de rug, nek, schouders en onderbenen genieten van een weldoende massage .

Full body massage € 80,00 +/- 75 minuten

Met deze full body massage van maar liefst 75 minuten word u van kop tot teen in de watten gelegd. En dat mag u gerust letterlijk nemen want bij deze massage worden ook uw hoofd en uw voeten gemasseerd. Als het ietsje meer mag zijn is deze massage echt iets voor u.

Cupping massage rug € 40,00 +/- 20 minuten

Een cupping-massage is een massage waar gebruik gemaakt wordt van siliconen cups. Deze cups worden op de huid gezet en vacuüm getrokken. Door de vacuüm komt de huid en het onderhuids bindweefsel omhoog in de cup. Dit zorgt ervoor dat in het behandelde gebied de doorbloeding sterk toeneemt waardoor verklevingen loskomen.

Cupping massage cellulite € 40,00 +/- 20 minuten

De behandeling wordt uitgevoerd met speciale siliconen cups. Door het vacuüm zuigen van de cups worden onder meer gifstoffen vanuit de diepere lagen naar boven gehaald. Ook stimuleert het de doorbloeding van de huid doordat het bindweefsel los wordt gemasseerd en verklevingen verminderen.

Welke Voordelen bieden massages?

 • Spierherstel

  Door uw spieren te laten masseren zorgt u ervoor dat er een goede bloedcirculatie ontstaat. Wanneer uw bloed goed door uw lichaam kan stromen, worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kan uw lichaam zich sneller herstellen. Na een lichamelijke inspanning heeft u immers melkzuur in uw spieren ontwikkeld waardoor u zich erg vermoeid voelt. Door middel van een massage zal echter de zogenaamde recuperatie worden versneld zodat u zich eerder weer fit voelt. Om die reden worden bijvoorbeeld topsporters relatief snel na een fysieke inspanning gemasseerd. Hun vermoeide spieren kunnen dan immers sneller herstellen van de geleverde prestatie en zijn de sporter op hun beurt sneller weer in staat om nieuwe lichamelijke inspanningen te leveren.

 • Sterker immuunsysteem

  Op het moment dat afvalstoffen uit uw lichaam worden afgevoerd, kan je lichaam ook nieuwe voedingsstoffen opnemen. Op die manier zal er geen tijd verloren gaan met de verwerking van deze afvalstoffen, maar kan uw lichaam snel nieuwe energie opnemen. Als gevolg hiervan zal uw immuunsysteem sterker worden. Dit effect dient in het bijzonder op een langere termijn worden bekeken: een goede immuniteit bouwt u immers op door middel van een zekere regelmaat in uw leven. Een geregelde massage kan hier, net zoals gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging, deel van uit maken.

 • Verlaging van de bloeddruk

  Een massage van je lichaam zal u rustiger en kalmer maken, met als gevolg dat uw hart eveneens rustiger zal worden. Vaak zal echter niet alleen uw lichaam, maar zeker ook uw geest, tot rust komen door een massage van slechts een paar minuten. U verricht dan immers geen fysieke of mentale inspanningen waardoor uw hart ook minder bloed hoeft te pompen. Uw bloeddruk zal op die manier dan ook lager worden wat als een groot voordeel kan worden beschouwd voor iemand met hypertensie. Maar ook voor mensen die last hebben van nervositeit zal een massage zeker positieve effecten hebben.

 • Uw lichaam ontspant helemaal

  Door een massage van u rug, u nek, u gezicht, en uw benen kunt u ervoor zorgen dat heel uw lichaam zich kan ontspannen. Op die manier zal uw lichaam in een toestand van volledige ontspanning belanden. Aan het einde van een massage kan het dan ook gebeuren dat u zich in een vredige, ontspannen toestand bevindt. Bepaalde mensen hebben na een uitgebreide massage dan ook vaak heel kleine oogjes om ze zo ontspannen zijn. Bovendien kan bijvoorbeeld een massage van uw gezicht hoofdpijn verminderen of zelfs helemaal wegnemen. Ook zal een dergelijke massage erg gunstige effecten hebben op uw gezichtshuid. Door geregelde gezichtsmassages, bij voorkeur in combinatie met een schrub of facial, vermindert de kans op rimpels.

 • Positieve effecten op stress en uw humeur

  Lichaam en geest zijn doorgaans sterk met elkaar verbonden. Op het moment dat u pijn heeft of moe bent, lijdt uw humeur daar ook vaak onder. Zodra u zich echter (weer) goed in je vel voelt, zal uw humeur ook snel weer beter worden. Stress, spanningen en nervositeit zullen dan eveneens verminderen door regelmatige massages. In bepaalde gevallen kunnen massages zelfs de kans op neerslachtigheid en depressie verkleinen.

“Als je even alle drukte en stress van het dagelijkse leven wil vergeten is een massage een ideale uitkomst, je voelt je even weg van alle dagelijkse zorgen en je lichaam en geest komen in een ware ZEN zone …”.

SAMMY • MASSEUSE

Boek je afspraak online…

Online boeken

Boek je afspraak online…

online boeken