Nagelstyling

Online boeken

Nagelstyling

BOek een afspraak

Mooie verzorgde handen

De meeste vrouwen zien er graag goed uit, inclusief een paar elegante vrouwelijke handen met mooie lange nagels.

Helaas hebben we niet allemaal van die sterke nagels die lang worden zonder te breken of te scheuren. Daarom zijn kunstnagels een goede oplossing en sinds de gelnagel zijn intrede deed, zijn er steeds meer vrouwen die kunstnagels laten aanbrengen en regelmatig een nagelstyliste bezoeken.

Wat is nu precies een Gelnagel?

Gelnagels zijn kunstnagels die erg veel lijken op onze natuurlijke nagels. In vergelijking met de bekende acryl kunstnagels zijn ze veel dunner en flexibeler waardoor ze heel natuurlijk lijken. De nagels worden gemaakt van een gellaag die wordt aangebracht op je eigen nagel en vervolgens wordt uitgehard onder een uv-lamp. De gellaag kan op je nagel aangebracht worden als versteviging en om je eigen nagel de kans te geven om te groeien, maar je kunt er ook voor kiezen om je nagels eerst te laten verlengen door middel van een tip of sjabloon.

De gel is verkrijgbaar in naturel voor een mooie “french manicure” maar ook in diverse kleuren. De nagels kunnen vervolgens gevijld worden in de gewenste vorm en ze kunnen ook versierd worden.

Beauty-Glamour werkt uitsluitend met hoogstaande producten.

“ Life is not perfect, but your nails can be…”.

JELLINE • NAGELSTYLISTE
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Boek je afspraak online…

Online boeken

Boek je afspraak online…

online boeken