Cryotherapie

Online boeken

Cryotherapie

BOek een afspraak

Wat is cryotherapie?

Inhoudelijk komt het op het volgende neer, voor wat betreft het vet verwijderen: De Cryo21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces dat apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd. De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34*C naar ongeveer 8*C zonder het creëren van een koud gevoel.

De behandeling met dit apparaat duurt maximaal 60 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is pijnloos en snel. Het is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie.

Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken.

 • Definitief

  Het unieke van de Cryo21 is het definitief verwijderen van vetcellen op plekken waar je ze niet weg krijgt, hoeveel je ook sport en welk dieet je ook volgt.

 • Vetcellen verwijderen

  Je kan op allerlei plekken vetcellen verwijderen, op de buik, billen en bovenbenen. Maar ook het definitief weghalen van de onderkin, of het verdunnen van de kuiten.

 • Cellulitis en Couperose

  Met de Cryo21 kan je ook cellulitis en couperose bestrijden.

 • Huid verstevingen 

  De huid liften, verstevigen, herstellen, voeden, verzachten en hydrateren.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Veelgestelde vragen

Het lijkt te mooi om waar te zijn. Is het resultaat echt blijvend?

Jazeker! Anders dan bij vele andere afslankapparatuur wordt bij Cryotherapie de gehele vetcel verwijderd middels een geprogrammeerde celdood op basis van koude. Bij andere afslankapparatuur wordt de vetcel geleegd, maar blijft het omhulsel bestaan, dat zich vervolgens weer kan vullen. Bij de Cryo21 kan dat niet, omdat de vetcel verdwijnt.

Raakt het lichaam echt bevroren? Wat gebeurt er precies?

Nee. Bij de Cryo21 is de behandeling manueel. De kop waar men mee werkt op de huid, heeft een temperatuur van -8. Middels een thermische schok wordt de temperatuur van de vetcel in zeer korte tijd teruggebracht. Deze temperatuur is nooit lager dan 5 graden. De Cryo21 past de hoogte van de temperatuur per probleemzone zelf aan.

Hoeveel keer heb ik een behandeling nodig om mijn buik weg te krijgen?

Dit is van te voren niet vast te stellen. Hoewel de Cryo21 altijd resultaat biedt, is het afhankelijk van het lichaam hoeveel cm er per behandeling afgaat. De conditie van het lichaam, leeftijd maar ook de tijd dat het lichaam het vet al heeft opgeslagen, spelen hier een rol. Gemiddeld wordt per behandeling een vermindering tussen de 1 en 2,5 cm bereikt. Het proces van het volledig elimineren van vetcellen duurt 15 dagen. In deze periode na de behandeling verliest men gemiddeld nog een 1cm.

Kan de Cryo21 schade berokkenen aan de gezondheid?

Nee. De Cryo21 is door een Italiaanse arts ontwikkeld, die jarenlange testen heeft uitgevoerd alvorens het apparaat op de markt te brengen. De Cryo21 pakt alleen de vetcellen aan en laat organen, huid e.d. geheel met rust.

“ We kennen het allemaal wel, de overtollige kilo’tjes na de feestdagen, na een reis of je hebt je gewoon even laten gaan. Menselijk toch? Iedereen heeft er last van… Cryo is hierbij de uitkomst! De behandeling start bij het opmeten van de te behandelende zone en daarna even relaxen. De behandeling is totaal niet pijnlijk of extreem koud zoals de meeste in het begin denken, het voelt daarentegen eerder aan als een massage. Na de behandeling kan het meten terug beginnen en kunnen we je gelijk vertellen hoeveel centimeters je verloren bent…”.

VALERIE • SPECIALISTE CRYO21

Boek je afspraak online…

Online boeken

Boek je afspraak online…

online boeken