Laserontharing

Online boeken

Laserontharing

BOek een afspraak

Zeg vaarwel tegen je scheermesje…

Nooit meer die tijd verliezen, scheermesjes en scheergel gebruiken, vergeten ontharen, nooit meer snijwondjes, ingegroeide haartjes, …

Definitieve laserontharing is inmiddels ook quasi pijnloos, in tegenstelling tot het epileren en waxen, waarbij je ook nog eens de haren eerst moet laten terug groeien, alvorens deze terug verwijderd kunnen worden.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Medische laser ontharing vs IPL ontharing

Er wordt gesproken van medische laserontharing omdat de toestellen waarmee we werken medische toestellen zijn. Deze zijn veel ruimer getest. Niet enkel op hun efficiëntie maar ook op de risico’s op korte en lange termijn.

Wij werken met op en top veilige toestellen, waarbij je nooit blijvende schade aan de huid zal ondervinden. De behandeling mag ook enkel uitgevoerd worden door mensen met een medische/paramedische opleiding.

De prijs van medische laserontharing

De prijzen voor laserontharing zijn niet min, maar het comfort tijdens en na de behandeling is van onschatbare waarde. Dit komt ondermeer door het dure toestel, dat enkel gebruikt mag worden door opgeleide specialisten zoals paramedici en daardoor van hoge kwaliteit is.

De prijs kan ook verschillen van persoon tot persoon, daar niet iedereen een even intensieve of langdurige behandeling nodig heeft. Dit hangt steeds af van de te behandelende zone, het haartype, huidtype, de hoeveelheid haar, etc… Normaal heeft een zone 5 tot 8 behandelingen nodig.

Denk aan hetgeen je hiervoor in de plaats krijgt! Of heb je last van overvloedig haar? Dan is dit de uitgelezen kans om je zelfvertrouwen te boosten en eindelijk dat lastige probleem aan te pakken!

Medische laser ontharing bij mannen

Ontharing bij mannen is al lang geen taboe meer! Ook de tijd waarbij het haar van de man stond voor mannelijkheid is passé. Welke man wil er nu niet goed uitzien, op de manier die hij wenst? Of wilt zijn lichaam laten zien, zonder de last te hebben van overvloedige haargroei?

Lees hier onze blog met veelgestelde vragen over Permanente ontharing!

“Ik ben van nature uit een persoon waarbij mensen zich snel op hun gemak voelen, soms komen klanten vrij opgewonden binnen omdat ze natuurlijk niet weten wat hen te wachten staat. Door rustig en kalm te werk te gaan en alles grondig uit te leggen voelen mensen zich aangenaam en vragen ze zich meestal achteraf af waarom ze zich druk hebben gemaakt…”.

LISANNE • SPECIALISTE LASER ONTHARING