Antwoord op de meest gestelde vragen over Spray Tanning

Wat is DHA en Erythrulose?

DHA (Dihydroxyacetone) en Erythrulose zijn natuurlijke suikers. De suikers zijn kleurloos en hebben 1 tot 3 uur nodig om volledig op de huid te kunnen ontwikkelen tot een mooie bruine teint ontstaat. Na het aanbrengen van de tanninglotion zorgt het dha voor een reactie op de hoornlaag (dode huidcellen) met de aminozuren.

Is spraytanning voor iedereen geschikt?

Er zijn geen nadelige effecten. Als je last hebt vitiligo, is het juist de goed om een spraytan te nemen. Het pigmentverschil na een spraytan behandeling is een heel stuk minder.

Hoe lang blijft de kleur?

Afhankelijk van je huidverzorging en je huidtype blijft de teint ca. 6 tot 7 dagen behouden. Herhaal je de behandeling daarna dan bouwt zich een diepere kleur op. Gebruik je de speciale verzorgingsproducten en tan extenders dan heb je nog langer plezier van je mooie kleur.

Wordt ik oranje, krijg ik vlekken?

Bij het gebruik van de juiste producten wordt je niet oranje en krijg je geen vlekken. Ook zijn er lotions voor verschillende huidtypen. Voor de witte huid wordt een ander percentage en kleur gebruikt dan voor de geteinte huidtypen.

Als je gaat trouwen

Indien je gaat trouwen kun je het beste 2 a 3 dagen voor de bruiloft een spraytan behandeling nemen. Tevens adviseren wij je altijd een proeftanning te ondergaan.

Kan ik na de tanningbehandeling zonnen?

Je kunt met een spraytan gewoon de zon in. Hoe lekker is het wel niet als je al gebruint de zon in gaat? Het biedt geen bescherming tegen de zon / UV stralen dus je dient jezelf wel goed in te smeren met een beschermende spf zonnebrandcreme.

Kan ik na de tanning zwemmen of in de sauna?

Water en transpiratie zijn niet goed na de behandeling. De tanninglotion werkt op de hoornlaag van je huid (dode huidcellen) zullen door water of transpiratie sneller loslaten waardoor je de bruine kleur sneller kwijt zult raken.

Vragen die niet benoemd zijn?

Heb je vragen die je niet kan terugvinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Deel deze post op Social Media