Kunnen we poriën kleiner maken?

We hebben ze allemaal!

Poriën zijn niet slecht! We hebben ze zelfs nodig! Ze helpen ons om het lichaam gematigd te reguleren en te voorkomen dat onze huid droog wordt door natuurlijke oliën af te scheiden.

Poriën worden lastig als we een huidtype hebben dat te veel olie produceert, de poriën kunnen dan groot lijken en u kunt zelfs acne ontwikkelen. Dus HOE lossen we dit probleem op ?!
Poriën hebben geen spieren die kunnen ‘openen’ of ‘sluiten’, maar we kunnen ze wel minder zichtbaar maken.

💧 JE GEZICHT WASSEN: Dit is een cruciale stap! Zonder je huid te reinigen, zullen de oliën en vuil die op het oppervlak liggen zich gewoon ophopen in de poriën waardoor ze groter lijken.

💆‍♀️ EXFOLIANT: Hetzelfde concept als het reinigen van de huid, maar scrubben helpt ook om de ophoping van dode huidcellen te verwijderen, waardoor de huid helder en gezond blijft. Er zijn veel manieren om te scrubben, scrubs, AHAS, BHAS, Dermaplaning etc.

🛌 SLAAP NIET IN MAKE-UP: Slaap alsjeblieft niet in make-up! Make-up kan één van de grootste oorzaken zijn, je kussen duwt het vuil, make-up en oliën verder in je poriën. Het is zo belangrijk om je gelaat goed te reinigen!

🚰 GEHYDRATEERD BLIJVEN: Het gebruik van een interne Hydrator in combinatie met een vochtinbrengende crème helpt je huid in balans te houden. Als je huid te veel uitdroogt, zal het proberen om enorm veel oliën te produceren.

💆🏼‍♀️KLEIMASKERS: Wees voorzichtig met maskers op basis van klei, te veel of te lang gebruik ​​kan contraproductief zijn.

Tip! De Medik8 Poreless product kit is ideaal wanneer men snel verbetering wil zien in effenheid en poriestructuur.
De kit kost slechts €35,00 en is goed voor 6 tot 8 weken verzorging.

Klik hier om de Poreless kit te bestellen via onze webshop

tips tegen grove porien

Deel deze post op Social Media