Viora Reaction Face

Online boeken

Viora Reaction Face

BOek een afspraak

Huidverstrakking en rimpelvermindering. Een gladde en strakke huid met de Viora Skin Tightening behandelingen.

Viora Reactie Systeem

Het Reaction™ systeem biedt medische en esthetische beoefenaars een kans om het uiterlijk van de toekomst te verbeteren met ’s werelds toonaangevende systeem voor lichaamscontouren en huidverstrakking.

Het Reaction™-systeem is voorzien van een gepatenteerde, eersteklas technologie die bekend staat als CORE™ (Channelling Optimized RF Energy), die 3 verschillende RF-frequenties biedt, evenals een innovatieve 4e dimensie – meerkanaalsmodus – die tegelijkertijd alle drie de frequenties opneemt voor een volledige reikwijdtebehandeling Het systeem combineert ook vacuümtherapie die de penetratie van RF-energie in het behandelingsgebied maximaliseert, de lokale bloedcirculatie verhoogt, lymfedrainage stimuleert en helpt bij het verkleinen van het vetcelvolume.

Premier CORE™-technologie

✔ Snelle behandeltijd
✔ Marktleidende, zichtbare resultaten
✔ Veilige en niet-invasieve behandelingen
✔ Klinisch bewezen, zichtbare resultaten

De resultaten van een recente studie laten zien:

✔ 81% verbetering van de huidtextuur na de eerste sessie.
✔ 75% van de patiënten registreerde een vermindering van de omtrek na slechts twee behandelingen.
✔ Uitzonderlijke, zichtbare verbetering van huidverstrakkingsbehandelingen bij 70% van de patiënten na één behandeling.
✔ Geen gerapporteerd ongemak tijdens of na de behandeling.
✔ Geen bijbehorende nadelige effecten geregistreerd.

Met het Viora REACTION systeem kunnen door de verschillende behandelkoppen 2 grote pijlers behandelt worden.

De ST applicator richt zich op huidverstrakking van het gelaat en de BC FC applicator op vetreductie en het behandelen van cellulitis 

Viora REACTION Huidverstrakking en vetreductie gelaat

De Viora REACTION is een van ’s werelds toonaangevende medische systemen voor huidverstrakking en lichaamscontouren. Een losse huid kan voor veel mensen op een bepaald moment in hun leven een moeilijk op te lossen probleem zijn, vooral naarmate we ouder worden.

Welke problemen kunnen behandeld worden?

✔losse huid
✔Gezichtslaxiteit
✔Nek & kaaklijn laxiteit
✔Laxiteit van het boven- en onderoog
✔Marionette lijnen
✔Rimpels in het aangezicht
✔Non invasieve ooglidcorrectie

Over de behandeling

Naarmate we ouder worden, verliezen we allemaal een deel van de natuurlijke elasticiteit van onze huid, omdat het collageengehalte geleidelijk daalt. Het resultaat kan een huid zijn die los en slap lijkt, wat vooral een probleem kan zijn rond de kin, bovenarmen en op de dijen. Losse, slappe huid kan ook het geval zijn wanneer iemand wat gewichtsverlies heeft ondergaan. In veel gevallen kunnen wij u helpen de losse huid strakker te maken door middel van de veiligste en meest geavanceerde behandelingen.

Viora Reaction huidverstrakkingsbehandelingen maken gebruik van radiofrequentie-energie om bestaande collageen- en elastinevezels te stimuleren, de collageenafscheiding te verbeteren en de elasticiteit van de huid in de loop van de tijd te verbeteren. Vanaf de allereerste behandeling worden collageenvezels samengetrokken, wat een onmiddellijk verstevigd en strakker uiterlijk geeft. Radiofrequentie huidverstrakking is geschikt voor de meeste delen van het gezicht, inclusief de wangen, wangen en voorhoofd, evenals de gevoelige delen van de ogen, nek en decolleté. En nu, in tegenstelling tot elk ander systeem, kunnen Viora huidverstrakkingsbehandelingen ook striae en slappe huid op verschillende delen van het lichaam behandelen, zoals de buik, oksels, kuiten en heupen.

De voordelen van Viora Reaction huidverstrakkingsbehandelingen zijn eindeloos en kunnen tot 80% verbetering van de huidtextuur na de eerste sessie omvatten. Behandelingen zijn snel, veilig en niet-invasief, zonder gerapporteerd ongemak tijdens of na de behandeling en er zijn geen geassocieerde bijwerkingen geregistreerd. Viora Reaction is door de FDA goedgekeurd, klinisch bewezen en is gekozen door medisch-esthetische professionals over de hele wereld vanwege zijn superieure prestaties en resultaten.

De voordelen van huidverstrakking met Viora Reaction

✔FDA-goedkeuring en klinisch bewezen
✔Marktleidende technologie
✔Veilige en niet-invasieve behandeling
✔Geen hersteltijd
✔Snelle behandeltijd met zichtbare resultaten
✔60% verbetering van de huidtextuur na de eerste sessie.
✔60% van de patiënten had na twee sessies een vermindering van de omtrek.
✔Uitzonderlijke, zichtbare verbetering in huidverstrakkingsbehandelingen
✔Geen gerapporteerd ongemak tijdens of na de behandeling.
✔Geen bijbehorende bijwerkingen geregistreerd

Medische esthetische professionals over de hele wereld hebben voor het reactiesysteem gekozen vanwege zijn superieure prestaties en resultaten.

Specialisatie behandelingen

ReLift – Gezichtscontouren en liften

Pakt het gelokaliseerde vet langs de kaaklijn aan om uw profiel opnieuw te definiëren!

De behandeling van Viora trotseert de zwaartekracht en is de meest effectieve oplossing op de markt voor de behandeling van slappe huid en plaatselijk vet op het ondergezicht (wanglijn en submentaal gebied).

PlumpRF – Lippenverjonging

RF lip plumping behandeling zonder injecties of downtime!

Het is bekend dat externe factoren zoals slechte voeding, roken, uitdroging, zonneschade,… de kleur, vorm en vitaliteit van onze lippen kunnen beïnvloeden door verlies van bindweefsel (collageen en elastine), vocht en verminderde bloedcirculatie wat kan leiden tot een dunne dermale laag.

Viora biedt een alternatief voor injectables. Met behulp van geavanceerde technologie die volledig uniek is voor Viora, een revolutionaire behandeling voor natuurlijke, volle lippen te krijgen zonder het risico van ongemak, blauwe plekken en hersteltijd.

Voor en Na resultaten gelaat

 • 38
 • 29
 • 26
 • 25
 • 24
 • 23
 • 22

Voor en Na resultaten kin

 • 19
 • 20
 • 27
 • 28
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34
 • 35
 • 36

Veel gestelde vragen over Viora Reaction Face

De geavanceerde kerntechnologie van de Viora Reaction past een geavanceerde combinatie van radiofrequentie- en vacuümtherapie toe om de meest effectieve gezichts- en lichaamsverstrakkingsbehandeling op de markt te bieden.

Wat zo fantastisch is aan huidverstrakking met het REACTION systeem, is dat het controle van de penetratiediepte mogelijk maakt met als bijkomend voordeel dat alle huidlagen in één behandelingssessie worden behandeld. Voor de cliënt betekent dit een effectievere behandeling door verbetering van de textuur, collageenstimulatie en huidverstrakking in één behandeling.

Gesteund door de steun van artsen en klinische onderzoekers over de hele wereld, beschikt het Reaction-systeem over een gepatenteerde, eersteklas technologie die bekend staat als CORE™ (Channelling Optimized RF Energy), die 3 verschillende RF-frequenties biedt, evenals een innovatieve 4de dimensie – meerkanaalsmodus – die omvat tegelijkertijd alle drie de frequenties voor de behandeling van de 3 huidlagen samen.

Het systeem combineert ook vacuümtherapie die de penetratie van radiofrequente energie in het behandelingsgebied maximaliseert, de lokale bloedcirculatie verhoogt, lymfedrainage stimuleert en helpt bij het verkleinen van het vetcelvolume.

Tijdens de behandeling ervaart u sensaties van warme en koude temperaturen op het oppervlak van uw huid. Het geïntegreerde huidkoelingsmechanisme zorgt ervoor dat de temperatuur van uw huid gedurende de hele behandeling op peil blijft.

Een behandelingskuur van 6 sessies wordt aanbevolen voor optimale resultaten, maar de reactie op de behandeling verschilt van persoon tot persoon.

Huidverstrakkingsbehandelingen met de Viora REACTION zijn zeer succesvol in het verbeteren van de laxiteit (losse huid) en het verzachten van fijne lijntjes en rimpels.

De cellulitis- en lichaamscontourbehandelingen hebben ook al vanaf de eerste behandeling uitzonderlijke resultaten opgeleverd. Klanten hebben na de behandeling een steviger en gladder voorkomen, met zichtbare resultaten.

Huidverstrakking behandelingen vereisen sessies van ca. 20-60 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Er is absoluut geen hersteltijd. Cliënten kunnen direct na de sessie terugkeren naar hun dagelijkse routine. Uw huid kan een paar uur rood lijken. Make-up kan direct na de behandeling worden gedragen.

De Viora Reaction is een door de FDA goedgekeurde en klinisch bewezen behandeling.

Prijzen Viora Reaction Gelaat

Mini Zone

99,00per sessie
 • Duur behandeling: 20 minuten

Kleine Zone

120,00per sessie
 • Duur behandeling: 30 minuten

Medium Zone

150,00per sessie
 • Duur behandeling: 45 minuten

Grote Zone

195,00per sessie
 • Duur behandeling:60 minuten

Prijzen Viora Reaction Kin/ ReLift

Kleine Zone

120,00per sessie
 • Duur behandeling: 20 minuten

Medium Zone

150,00per sessie
 • Duur behandeling: 30 minuten

Prijzen Viora Plump RF Lippen

Plump RF Lippen

99,00per sessie
 • Duur behandeling: 20 minuten